TXARANGO PUBLICARAN EL SEU ÚLTIM DISC EL 19 DE JUNY

Txarango també han anunciat la cancel·lació del festival Clownia i la suspensió temporal de la gira El gran cric que havia de començar el 12 de juny a Vic.

“Estimades i estimats. Desitgem que us trobeu en la millor de les condicions possibles. Vivim moments duríssims. Igual que ha passat amb la vida i el dia a dia de pràcticament tothom, la crisi del Covid-19 ha fet saltar pels aires tots els nostres plans”, així comença el comunicat fet públic avui per la banda.

El col·lectiu de Sant Joan de les Abadesses explica que feia més d’un any que esteven posant tota l’energia en el projecte d’una gira tan especial com complexa. “El govern no ha donat cap mesura concreta pel món de la música en directe i no tenim cap horitzó de previsió on agafar-nos. La gira d El gran circ hauria de començar les pròximessetmanes i, com és evident, ens veiem obligats a cancel·lar-la. Si més no, tal com estava prevista. És un cop duríssim, però què us hem de dir, ho és tota la situació col·lectiva que estem vivint. La salut del públic i de totes les persones implicades en els nostres concerts són la nostra prioritat absoluta”.

El grup, però, desvela que estan treballant per donar resposta a tota aquesta situació, intentant veure en què i com poden reconvertir la gira. Una tasca que no és gens senzilla ja que ara per ara ningú sap quan i com es podran dur a terme esdeveniments musicals en directe. “Tenim per davant un futur molt incert però estem totalment compromesos en programar nous concerts per acollir totes les persones que tenen la seva entrada i, com és evident, retornar els diners a totes aquelles que així ho vulguin o no puguin venir a aquests nous concerts.Us demanem comprensió i paciència. Esperem poder donar-vos totes aquestes notícies els propers dies!”.

Pel que fa al Clownia 2020, festival porganitzat per ells on, a més a mes, enguany també tenien un concert programat, Txarango han decidit traslladar-lo en les mateixes condicions al 2021. Totes les entrades adquirides seran vàlides per la propera edició. Amb tot, tothom que ho desitgi podrà tornar-la i recuperar el seu cost. Trobareu tota la informació a la web i xarxes del Clownia.

No tot són males notícies, però, ja que en el mateix escrit penjat a la seva pàgina web, Txarango han descobert que el 19 de juny serà la data de publicació del seu quart i últim disc.

Text: redacció
Foto: Bernat Almirall