Sónar: la revolució es fa ballant

SÓNAR (Del 16 al 18 de juny) – Fira de Montjuïc i Fira de Barcelona Gran Via L’Hospitalet

El Sónar va tornar. El Sónar va tornar i nosaltres, els dispersos, vam tornar a riure, ens vam tornar a abraçar, ens vam tornar a drogar i vam ballar, sobretot vam tornar a ballar. Perquè, tingueu-ho clar, si no es pot ballar la vostra revolució no ens interessa. I quan vam tornar a casa vam follar al ritme d’aquell beat infecciós que no ens podíem treure del cap. 

El Sónar de Dia és aquell meravellós catàleg de personatges i criatures de tota mena i edat. Si el món fos com les vetllades de mitjans de juny al Sonar Park tot aniria molt millor. Nosaltres hi vam anar cada tarda, i ho vam flipar amb l’electrònica orgànica de b1n0, l’emo trap de Rojuu i el trap sense prefixos de Morad. Amb la urbana de Simona i l’espectacle de musika festera de Niño de Elche. I vam acabar tocant el cel amb el ritual d’espiritualitat electrònica de Maria Arnal i Marcel Bagés. 

0-Maria-Arnal-Marcel-Bages-scaled

Image 1 of 46

El Sónar de Nit és un forat negre, una força estranya a què no et pots resistir. Però qui es pot resistir a l’actual espectacle en directe de C. Tangana. ‘El Madrileño’ se la va tornar a treure per demostrar una vegada més que la té més gran que ningú. Tot i que antològic, no va ser l’únic que va encendre les nostres neurones com la ketamina. Brutals The Blaze. Notables Moderat i The Chemical Brothers. I molt bé les nostres filles prodigues Arca i Nathy Peluso. El Sónar va tornar i nosaltres encara estem de ressaca (emocional).

Text: Oriol Rodríguez  / Fotos: Xavi Torres-Bacchetta