Arrenquen les Sessions Dispersions amb b1n0

Sessions Dispersions 1: b1n0 (30 de desembre de 2021) – Sala Vol
Jooooder, quina felicitat posar en marxa una nova aventura com aquestes Sessions Dispersions, projecte amb què cada mes esperem reunir artistes i lectors a la sala Vol. Un esdeveniment de proximitat amb un format d’entrevista-concert. Els protagonistes d’aquesta primera trobada van ser b1n0, autors de Bi (Hidden Track/Fohn, 2021), indubtablement, un dels discos més excitants facturats a casa nostra aquesta passada temporada.

Cloenda perfecta a un any que, no ens enganyem terminava de bajona, Emili Bosch i Malcus Codolà es van presentar a la sala Vol, un espai cada vegada més rellevant en el mapa barceloní de la música en directe, amb tots els seus atuells electrònics. Abans però van haver de sotmetre’s al tercer grau que els havia preparat l’editor de MÚSICA DISPERSA. Mitja hora de conversa en què els b1n0 van parlar dels seus orígens i influències, la seva metodologia de treball i la seva evolució i creixement creatiu i com aquest ha acabat traslluint-se en el seu segon EP, el molt recent Bi.

Instantània de b1n0 a la primera Sessió Dispersions a la Sala Vol

I quan van acabar les preguntes va arribar la música, amb la parella de La Bisbal d’Empordà recreant de forma intercalada bona part dels seus dos EPs, destacant moments com ‘Daus’, la seva cançó amb El Petit de Cal Eril com a convidat a les veus (aquí no hi va ser en persona sinó que enllaunat) o ‘Bum Bum’, aquesta amb l’altre gran metafísic, Ferran Palau, al micro. Us esperem la pròxima cita de les noves Sessions Dispersions a la Vol.

Text: Bibiana Cabot / Fotos: Xavi Torres-Bacchetta