La Guàrdia 41 – Temazos Chill Baby – Amb Rita Payés i Pol Batlle

Programa sense el Jan, però per sort, amb dos músics de la parra a l’estudi, la Rita Payés (@ritapayesroma) i el Pol Batlle (@pol.battle). L’Ignasi fa el que pot de presentador, i venen amb la seva filla, si hem fet un programa amb un bebè acabat de néixer, per si sentiu sorolls que no us encaixen.
Xerrem amb ells que tal tot això de compartir escenaris i projecte vital, si la banda de la Rita Payés és una secta familiar, avantatges de ser pares joves, conciliació familiar, i de la bona pinta que té el projecte del Pol Batlle.


C.Tangana torna a aparèixer en el debat, ells no l’escolten però potser els ajuda a finançar alguna coseta (exclusiva heavy), quin sentit té que una músic del talent de la Rita estigui a playlists com Temazos Chill, i rescatem la història de la caca/suor del Pol a El Pumarejo. El Ferrer i la Rita van compartir carrera musical a la Sant Andreu Jazz Band, recorden batalletes i parlem sobre jazz així a saco, quina opinió hi ha a Espanya sobre aquest estil, la gran dedicació que li fa falta, i si existeix la policia del jazz.

A partir d’aquí, la filla es desperta, però aproven el concurs tot i el caos, i ho rematem amb una llista de cançons per relaxar-te quan la vida se’t fa bola.