La Guàrdia 39 – La familia lo primero – Amb D’Moors

Ens visiten l’Adnan (@adnan._dmoors) i el Fares (@faresitodelasfabelas de D’Moors (@dmoorsofficial), duo barceloní de “música urbana” amb molta influència de la música àrab i que no paren de treure hit darrere hit, temitas molt disfrutons però també molta càrrega social. De llarg els convidats amb més calle que han passat per aquí, però no ens jutgen per les nostres pintes d’universitaris.

 Xerrem dels seus inicis en el món del ball i com va començar la moguda de D’Moors, de com només parlem de la part negativa de ser de carrer i mai de la positiva, i de la importància d’aprofitar la música per enviar un missatge de tirar endavant i no d’odi. Programa bastant ACAB, D’Moors i poli no són especialment amics, i també ens expliquen els nombrosos casos d’abús i racisme policial que han patit durant tots aquests anys, i com han sabut girar la truita a base de temazos.

L’Ignasi ens apropa la nova onada d’artistes espanyols fills d’immigrants del nord d’Àfrica com @el_moraddd@omaigold@dollarselmouni@thepoing, o @bouuza_, i de la importància que finalment siguin referents en la música espanyola. El Ferrer rasca el costat més personal dels nostres convidats, com ho rebentaven a cada club que ballaven de Barcelona, descobrim que hi ha un culer i un merengue, i també un gàngster del sofrito i un maestro de las alubias. El Jan porta un concurs més complicat, i una llista final amb artistes que heu de tenir al radar per 2022. Vigileu amb Òmicrons que ja sabeu que diuen de La Guàrdia.