La Guàrdia 31 – Pop vs. Jazz – Amb Yudi Saint X

Ens visita la pròxima estrella del pop catalana, Yudi Saint X (@yudisaintx) qui ha tret un EP genial, SELVA, amb @hiddentrackrecords. Debat dispers on xerrem de la seva complicada adolescència, que tal currar amb el Sr. Chen (@sr.chen) o TMATNB(@tmatnb), viure a Matadepera amb Riqui Puig, quina és la gran estrella del pop catalana, o que és això del @primaverapro que tant anuncia per Instagram.

 

Onze minuts on xerra més la convidada que l’Ignasi, intentem definir el pop i parlar de la Beyoncé i Rihanna, amb la sort que són les ídoles de la Yudi i aporta molta llum al desconeixement.
Melancólico Brian torna a passar pel programa i recuperem la secció Jazz y Confesiones, on la Yudi va rebent moltíssimes preguntes sense cap mena de sentit i es defensa molt bé. Joc típic d’endevinar cançons, però sabem que us encanta, en aquesta ocasió, cançons que et sonen, però que no et saps el nom, i una llista final amb cançons que et poses en bucle, temazos que les tornes r a posar un cop acaben. Sorpresa sorpresa, el Jan torna a portar una elecció raríssima. Això ja s’acaba, i comencem a escoltar ofertes per la temporada que ve #mercato.