La Guàrdia #27 amb Lauren Nine i Awwz. El català és sexy?

Ens visiten la @lauren_nine, cantant, rapera, saxofonista i compositora, i l’@awwz_, DJ i productora, i juntes, han tret la bomba d’EP Naughty. Un programa agredolç, ja que l’MVP i líder a l’ombra del programa, l’Ignasi, no ens ha pogut acompanyar per aquestes coses de la pandèmia. Si escolteu el programa per ell, no us preocupeu, hi ha sorpreses que us agradaran.
Debat clàssic fent aquesta combinació que tan bé fem de riures i divulgació on parlem del seu ep conjunt i la seva relació, del que passa a l’habitació d’hotel amb el teu amant entre les 4 i les 7 de la matinada, de la gran feina que estan fent a l’agència @ladradora_ o de si el melindro és sexy.

 

En honor al talent de les nostres convidades, el Marc fa un Joc-Secció amb artistes famosos multidisciplinaris i multitaskings, l’Ignasi ens porta una secció des del más allà amb diverses preguntes personals i de la indústria, en safata perquè la Laura i la Gemma es quedin a gust, i el Jan fa un escoge tu camino amb quina de cançó de reggaeton ets? Ho tanquem tot amb una cançó que no et pots treure del cap, per lo bo o per lo dolent. No baixeu La Guàrdia, us ho dic per experiència que porto una setmana confinat.