La Guàrdia #26 amb Mujeres. Se vienen cositas

Ens visiten Yago Alcover (@yago_alcover) i Pol Rodellar (@cuchillo_de_jazz), dos dels tres membres de Mujeres (@mujeresmujeres), un dels millors grups de rock que tenim. Un grup d’amics que sense saber gaire que feien i amb molt poques pretensions s’han convertit en un dels grups de guitarres més importants de tota Espanya, recorda una mica a La Guàrdia menys amb la part de triomfar.

Un debat picadet clàssic amb una miqueta de tot; Parlem de com Catalunya els margina, de l’increïble Siento Muerte, o com són d’estimats.

 L’Eva Sebastián (@evasefe) fa la seva particular oda a Mujeres i també gràcies a ella recordem el dia en que la mare del Pol es va tirar al públic i l’Ignasi obliga al Pol i al Yago a valorar Cala Vento (@calavento), Hinds (@hindsband), i Carolina Durante (@carolinadurante_), i oju, no tot són flores i violes (97% són paraules d’amor realment). El Ferrer es dedica a treure anècdotes sucoses del grup, com la noia que volia vomitar a la boca del Pol, i el Jan Hurtado fa un quiz picadet de gent molt imbècil de la indústria de la música. Ho tanquem tot amb la millor cançó del 2007, any en què es funda Mujeres, i es demostra la gran connexió que tenen el Yago i el Pol.