La Guàrdia #18 amb Rigoberta Bandini. L’any dels ‘no pot ser’

Rigoberta Bandini a La Guàrdia!!! Ens visita la Paula Ribó, aka @rigobertabandini, una de les poques bones sorpreses d’aquest 2020. Artista revelació d’aquest any pandèmic, amb poques cançons però la majoria virals, i amb elogis de Mónica Naranjo o C.Tangana.En aquest programa 18, us portem un episodi marcat pels problemes tècnics i les presses, un programa reduït de 35 minuts, però que us assegurem que val la pena.

La Paula ens explica tota la madness de Rigoberta, el que hi ha darrere de la seva música, la trucada dels Javis, si els pares es droguen, o la importància de Gigi D’Agostino.

Igual que la Rigoberta, L’Eva Sebastián (@evasefe) també ens fa ballar i plorar, amb un Afers Exteriors on explica què és un Sad Banger i on reclama la seva importància per aquest 2020.

També intentem abordar tot el que és Paula Ribó a part de Rigoberta Bandini, perquè sí, la Paula ha doblat un munt d’animació com Caillou o Bichos, i ha estat protagonista de l’anunci televisiu més memorable de Catalunya, ‘Envàs On Vas’, amb The Mamzelles.

Per acabar, us portem una llista de covers que milloren la cançó original, com va fer la Rigoberta en el seu últim single. Com podeu veure, li fem moltíssim la pilota.