La Guàrdia #16 x Pau Vallvé. Amb valors, menys al catan

Ens visita un dels millors músics de Catalunya i no estem pas exagerant, l’artista independent per excel·lència, el grandíssim Pau Vallvé.

Després de sobreviure el gran confinament en un soterrani, el Pau es va treure de la màniga un dels discs de l’any, La Vida és ara, però segueix sent un tiu tranquil i humil que es deixa caure per llocs com aquest. Una persona molt segura del que pensa, del seu projecte, i de com fer les coses, que no es mossega la llengua per criticar a qui faci falta, i també ens riu les gràcies, justament el que volem.

El Jan fa la seva primera secció seriosa,  el ‘11 minuts’, on el Pau ens explica com fer una banda sonora i parlem d’altres cançons que han triomfat a la tele, l’Ignasi intenta posar a prova la seva independència amb preguntes estupides en el ‘Vallvé a fons’, i el Ferrer ens posa a prova amb “Soroll fet amb instrument o amb la boca”, on veiem la faceta més competitiva del Pau.

La bruixa freelance de La Guàrdia Alexandra Navas et diu quina cançó de Pau Vallvé ets segons el teu horòscop, rebem una rajada on per fi pillem nosaltres, i acabem amb la llista ideal per aquests dies, cançons per escoltar després de llegir el Twitter o mirar el telenotícies.