Estrenem en exclusiva “Pelai 56” dels valencians Joe Pask

La banda valenciana Joe Pask estrena “Pelai 56”, el quart i últim avançament del seu segon disc, Jo i el món. Una cançó que destil·la potència, força i electricitat, des de la primera nota a l’última, en cada vers i en cada arranjament.

Joe Pask és rock, és folk i és americana, tot això amanit amb el sentir de l’escena indie valenciana, mediterrània. Projecte nascut al si del nucli experimental que és el microcosmos meridional d’Alcoi, un laboratori musical avançat amb referències punteres a nivell estatal.

Joe Pask, és un i ho és tot, l’alter ego musical de l’artista valencià Josu Miró. Després de llançar-se al buit amb les autoedicions de “Hang it” i “A la deriva” fa cinc anys, Joe Pask va marcar un abans i un després, un raig d’aire fresc al panorama musical valencià amb Salt (La Fera CC, 2018).

Joe Pask. Fotografia: Mònica Llop
Joe Pask publiquen el seu segon disc, Jo i el món, el pròxim 26 de març. Foto: Mònica Llop

El seu debut de llarg va ser reconegut per la crítica com un dels discos de l’any, guanyant el premi Ovidi Montllor a millor àlbum rock.

Després de tres anys de silenci, i una pandèmia pel mig, Joe Pask tornen amb Jo i el món (Primavera d’Hivern / La Fera CC, 2021), treball que veurà la llum el pròxim 26 de març. “Pelai 56”, el quart i últim senzill d’avançament, és una reflexió en veu alta sobre l’encaix de Joe Pask en un sistema que no li agrada.