Torna el festival Jazztrònica amb noves propostes i artistes

Arrenca el festival Jazztrònica Fest & Market, aquest cop amb noves propostes musicals incloent artistes emergents i internacionals.

El Teatre Nacional de Catalunya obrirà les portes un any més al festival Jazztrònica Fest & Market amb moltes novetats. Aquesta edició compta amb noves propostes musicals incloent artistes emergents i internacionals. A més afegirà el nou format Jazztrònica XS que constarà amb una programació a la sala Jamboree els divendres i dissabtes a partir de les onze de la nit.

La fusió entre el jazz i l’electrònica de la mà d’artistes emergents i internacionals

En aquesta nova programació tornarem a viure la fusió entre el jazz i l’electrònica amb artistes i grups com Slum Village, Rich Medina, Kenny Garret, Kevin Yost & the jazz Influence; el nord-americà  Roy Ayers, Dj toner Quartet ft. Erik Truffaz, Zoe’s Shanghai o el trio barceloní Big Menu.

L’obertura del festival estarà a càrrec de Dj Torner quartet ft. Erik Truffaz & M.Ayza, a continuació de la BlueLab Beats representant el jazz i l’afrobeat.  Tot això en un ambient molt familiar i acollidor on estaran situats els dos escenaris dintre del jardí del Teatre Nacional. A l’escenari principal sonarà jazz, electrònica i moltes altres gèneres musicals amb propostes que fusionen tots els estils que et pots imaginar.

Keith Jarret al Festival Internacional de Jazz de Barcelona

Jazztrònica aposta per un nou format amb Jazztrònica XS

Aquest nou format reduït a la sala Jamboree està programat pels divendres i dissabtes a partir de març. Una proposta que intenta tornar a les arrels de la sala amb la fórmula coneguda com jazz & dance que va impulsar Pere Manresa des dels inicis de la sala al costat de Joan Mas per acostar-se al públic més jove on es podran escoltar i ballar alguns dels artistes més representatius dels gèneres que han nascut aquí com el nu-jazz o el drum‘n’bass.

Alguns dels artistes i grups que participaran seran Midi Jazz Club i Kevin Yost amb el seu projecte Kevin Yost & The Jazz Influence, Afrosideral, Cacho Brodas amb el trompetista Benet Palet i Zoe’s Shangai.

Text: Esther Bonjorn / Fotos: Agustín Aran i Xavi Torres-Bacchetta