Nova edició de la FiM Vila-seca: l’epicentre de l’escena emergent

            

Els pròxims dies 6, 7 i 8 de maig arrenca la divuitena edició del FiM dedicada a la música emergent i els espectacles per a tots els públics.

La FiM presenta un nou programa amb un total de 37 propostes musicals, escollides entre més de 600 propostes artístiques presentades, amb 24 actuacions de grups emergents i 25 de projectes de música familiar. Dins d’aquest total d’actuacions, totes gratuïtes, hi haurà presentacions de nous discos i shows en directe com és el cas d’Ariox i Galgo Lento que presentaran per primera vegada el seu darrer treball ‘Mama, l’amor em dona mal de cap’. Aquesta no serà l’única presentació, també podrem gaudir de les estrenes de Maria Jaume, Maria Hein, Maio, Alba Morena, River Omelet i Xicu, entre d’altres.

La cantant mallorquina Maria Hein també actuará al FiM de Vila-seca

Per poder acollir aquesta quantitat d’artistes la FiM convertirà l’emblemàtic Castell de Vila-seca en l’epicentre de l’estada musical i professional amb dos escenaris. El festival també compartirà altres espais com el Parc de la Formiga, l’Auditori Josep Carreras, l’Auditori Alcalde Josep Malapeira i el teatre El Centru. Aquest any, com a novetat, s’estrena un nou espai que és el Magatzem Cal Perera. Tots aquests espais acolliran el gran repertori d’artistes emergents com també s’oferiran espectacles musicals per gaudir en família amb propostes per xalar de la música més clàssica amb Orchestra Fireluche o Orthemis Orchestra  i, amb altres grups més contemporanis com Ginestà o The Tyets. Així doncs, el festival busca impulsar el sector i l’escena apostant per una cartellera de km 0 i per poder reforçar el planter de creadors i públics des de la transversalitat, la innovació i el territori.

Text: Redacció MD / Fotos: Arxiu Música Dispersa