Residente, Zahara o Fat Freddy’s Drop entre les primeres confirmacions del Cruïlla

Hot Chip, Meute, Rozalén, Seeed, Buhos, Sofi Tukker, The Bloody Beetroots, Elefantes, Travis Birds i Balkan Paradise Orchestra completen la llista dels primers noms anunciats pel Festival Cruïlla 2022.

Barcelona acull alguns dels festivals més grans i frescos del panorama català i espanyol. Entre ells destaca el festival Cruïlla, que enguany celebrarà la seva dotzena edició al Parc del Fòrum i avui mateix han presentat els primers noms d’un cartell que barreja alguns dels noms més interessants del panorama català, espanyol i internacional.

Retrat del grup Búhos

Per fer més planers aquests mesos de fred i poca radiació solar,  el Cruïlla ha anunciat els primers tretze noms confirmats. Entre aquests podem destacar el rap compromès de Residente, l’electrònica esbojarra de Hot Chip, la màgia de Zahara i els dj sets de Sofi Tukker i The Bloody Beetroots.

Retrat de l’artista Travis Scott

Residente tornarà a Barcelona, i ho farà en un festival en què ha donat alguns dels seus millors concerts, tant en solitari com a part de Calle 13. Els que estaran al Cruïlla per primer cop seran Hot Chip, el grup de Londres actuarà al festival oferint el seu directe poderós i sense prejudicis. La Techno Marching Band Meute, tornaran a Barcelona per regalar un d’aquests concerts que no deixen indiferent a ningú i dues de les artistes més sol·licitades pel públic del Cruïlla, Rozalén i Zahara, també s’incorporen al cartell del Festival Cruïlla 2022.

La banda alemanya Seeed, els neozelandesos Fat Freddy’s Drop, Buhos , Elefantes, la cantautora Travis Birds, el col·lectiu Balkan Paradise Orchestra juntament amb els dj sets de Sofi Tukker i The Bloody Beetroots completen aquesta tanda de confirmacions que, de nou mostra el caràcter divers i festiu del Festival Cruïlla.

Text: Redacció MD / Fotos: Noemí Elias i Arxiu del Cruïlla