Embassa’t 2022: Agitant el talent amb sorpreses

No és cap novetat que l’Embassa’t és un dels festivals referents del Vallès i és que aquesta edició  ha arribat als 5.000 visitants durant els quatre dies de festival al recinte del Parc de Catalunya. Van ser molts artistes els que van trepitjar l’escenari de Sabadell. El festival va arrencar de manera tranquil·la el dijous amb les actuacions de Maria Jaume, Tarta Relena, Mishima i DJ Pegatas. El cap de setmana es va celebrar el Petit Embassa’t, una proposta dirigida a un públic familiar amb el Pot Petit com el gran descobriment. El dissabte va ser un dels dies més agitats amb l’aparició sorpresa d’Amaia que va pujar a l’escenari per cantar amb el productor Alizzz el temazo “Antes de morirme”.

20220519_maria_jaume_0055

Image 1 of 30

També vam poder gaudir d’altres grups com B1NO & Friends, Rodrigo Cuevas, Ladilla Rusa, Baiuca, Mujeres o noves adquisicions com Kora i Dani.

Una de les claus d’aquesta edició ha sigut l’organització de l’espai. L’escenari principal s’ha situat l’amfiteatre del Parc de Catalunya, un dels pulmons verds de la ciutat. Aquest espai també forma part d’altres esdeveniments com el festival Observa, que arrenca el dijous 26 de maig i també, per acollir altres concerts de la Festa Major de Sabadell. A pesar de la calor, el festival assegura que s’han recuperat les sensacions perdudes durant aquests darrers anys de pandèmia i estan molt satisfets amb l’organització del festival, que aquest any tant  el públic com tota l’organització ha pogut gaudir sense restriccions, ni aforaments.

Sens dubte un dels moments de l’Embassa’t 2022: Alizzz convidant a Amaia a cantar dalt l’escenari.

 

Text: Redacció MD / Fotos: Èric Altimis