EL CANETROCK 2020 SE CELEBRARÀ EL 3 D’OCTUBRE

A causa de la situació generada pel Covid-19, l’organització del CanetRock ha decidit ajornar l’edició d’enguany, passant del 4 de juliol, data original, al 3 d’octubre.

En un comunicat publicat avui a la seva pàgina web, els responsables d’aquest clàssic del nostre calendari festival han agraït a totes les bandes la predisposició davant aquest canvi de data permetent-los mantenir exactament el mateix cartell, alineació on figuren Manel, Oques Grasses, Doctor Prats, Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Itaca Band, Ciudad Jara, Miki Nuñez, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc.

Les entrades pel 4 de juliol seran vàlides per a la nova data. Amb tot, l’organització també ofereix la possibilitat de retornar l’import del ticket a totes i tots aquells que no pugueu assistir a la cita del 3 d’octubre sol·licitant devolució a tickets@canetrock.cat abans de l’1 d’agost. Les entrades que s’hagin retornat es posaran a la venda i, per tant, n’hi haurà de disponibles per aquelles persones que van quedar-se sense.

Disposeu de més informació a: canetrock.cat

Text: redaccó
Foto: canetrock.cat / MiriaMusicMedia