Dorian publica ‘Dos vidas’, el primer senzill del seu proper disc, ‘Ritual’

Tots les llavors artístics del confinament i les experiències viscudes durant aquests últims mesos estan treient els seus fruits en forma d’àlbums i treballs, i Dorian no podia ser una excepció. És per això que el grup barceloní ha desvetllat aquesta mitja nit el senzill ‘Dos vidas’, primer avançament de Ritual, el nou àlbum que publicaran la primavera del 2022.

‘Dos vidas’ és una cançó sobre una relació sentimental que necessitaria dues vides per gaudir-la i explorada en la seva totalitat. La peça l’han produït els mateixos Dorian amb Àlex Ferrer i n’és un exemple del que millor saben fer: pop electrònic. El videoclip s’inspira en el cine de la Nouvelle Vague i en els vídeos de synth pop dels anys 80 i és obra d’Héctor Herce, conegut pels seus treballs per a C. Tangana, La Mala Rodríguez o Cupido. El concert de presentació de ‘Ritual’ a Catalunya serà al Festival Strenes de Girona, el 29 d’abril a les Escales de la Catedral.

 

Després de la gira nord-americana del mes d’octubre, Dorian recorrerà els pròxim mesos Mèxic, Argentina, Xile, Colòmbia, Perú, altra vegada els Estats Units i diversos països d’Europa i actuaran d’aquí a un any al Winzik Center de Madrid i el Sant Jordi Club de Barcelona (el 25 i 26 de novembre, respectivament) presentant el nou àlbum.

Després de l’èxit internacional de Justicia Universal (Intromúsica – Altafonte 2018), que va ser l’àlbum Top 4 a les llistes de vendes a l’estat espanyol i va situar a la banda barcelonina al capdavant de l’escena independent de parla hispana, aquest 2022 amb Ritual, Dorian es reafirmaran com un dels grups catalans amb més èxit internacional.

Text: Redacció MD / Fotos: Israel Duro