Cupido, Rojuu o Yung Beef entre les primeres confirmacions del B•XTRA, el cicle de concerts del Festival•B

Pels que els hi agrada anar un pas per endavant i vacilar amb els seus amics i amigues dels grups que ho petaran, aquest és el vostre cicle de concerts. Ja tenim aquí el B•XTRA, cicle de concerts del Festival·B que tindrà lloc entre el 4 i el 6 de març de 2022 a la Fàbrica Fabra i Coats de Barcelona, amb diferents propostes de les escenes musicals independents i urbanes. Entre les primeres confirmacions tenim a Califato 3/4, Cupido, Yung Beef, Rojuu, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba i Rebe . Al gener es donarà a conèixer el programa complet del B•XTRA.

B•XTRA és el cicle de concerts del Festival•B i es presenta com una cita que posa en relleu la Cara B de l’escena musical actual. Durant la primera setmana del març de 2022 la Fàbrica Fabra i Coats s’omplirà de propostes musicals que avui dia ho peten a les escenes independents. Califato 3/4, per exemple, és un grup andalús que combinen electrònica avançada amb músiques populars i aterren a la Fabra i Coats per presentar el seu segon LP, Contraçeña. I si abans parlàvem d’artistes joves i prometedors, ens hem de parar amb Rojuu que presentarà el seu primer disc en format físic Grandes Hits (Antes de los 18), un treball  sad-trap amb el qual el barceloní ha capgirat l’escena urbana i pop del país.

Rojuu presentarà el seu primer disc físic

Algú podria barrejar el concepte boyband i la música urbana? Només ho podia fer Pimp Flaco amb el seu grup pop, Cupido. La banda torna amb més força que mai després d’una temporada de descans que els ha servit per continuar donant forma a la seva carrera i per arribar-nos al cor amb els seus nous temes. Pimp Flaco i els components de Solo Astra (Luichi Boy, Toni D, Al i Dannel) ens sorprenen de nou amb el mateix objectiu de sempre: aconseguir crear la cançó pop perfecta. I si pensem amb les estrelles de l’underground espanyol, un dels primers noms que se’t passa pel cap és Yung Beef i el seu trap irrepetible i irremediable. Ara arriba amb Gangster Original, un nou disc que preveu ser el seu millor treball i el qual ja acumula més d’un milió i mig de reproduccions en menys de dues setmanes de vida.

Text: Redacció MD / Fotos: Arxiu MD