CRUÏLLA XXS. EL PRIMER GRAN FESTIVAL DE BARCELONA

Avui s’han posat a la venda les entrades per al Cruïlla XXS, petit en capacitat però enorme en esperit, el primer gran festival de música (i arts escèniques) que acollirà la Barcelona postconfinament.

“La situació actual limita temporalment la possibilitat de veure grans caps de cartell internacionals, però és també una oportunitat per descobrir l’enorme potencial del talent de casa”, explicava l’organització del festival en el comunicat de presentació de l’esdeveniment. El Cruïlla XXS se celebrarà a durant tot el mes de juliol tenint com escenaris diversos dels espais més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, com el Poble Espanyol, els jardins del Teatre Nacional de Catalunya o el Recinte Modernista de Sant Pau, entre altres.

Cesk Freixas amb Laia Llach, Cris Juanico, Delafé, Egosex, Èric Vinaixa, Iseo, Joan Colomo, Ladilla Rusa, Maruja Limón, Mazoni , Muchachito (Hombre Orquesta Show), Obeses, Pau Riba, Quico Pi de la Serra, Ramon Mirabet, Rayden, Roger Mas, Sanjosex, The Sey Sisters… són només alguns dels noms més destacats entre els 200 artistes confirmats en un cartell on també hi ha espai pels espectacles de dansa, comèdia, arts escèniques i circ

Per motius de seguretat sanitària, els espectacles del Cruïlla XXS estaran limitats a 400 persones, un fet que des de l’organització valoren com “una oportunitat per estar més a prop” dels artistes. Mentre no podem abraçar-nos, volem que connectis millor que mai amb les músiques d’autor, amb la poètica de les lletres, amb les arts de carrer i la dansa, amb tot allò que emociona més en format petit”.

Podeu comprar les entrades per als diferents concerts i espectacles aquí

Text: Redacció
Fotos: Arxiu Ladilla Rusa