TWO DOOR CINEMA CLUB, KASE.O I RESIDENTE CAPS DE CARTELL DEL CRUÏLLA 2021

El Cruïlla ha anunciat avui els noms dels artistes ja confirmats pel seu cartell del 2021, festival per al qual seran vàlides les entrades i abonaments comprats per l’edició d’enguany que s’ha hagut de cancel·lar per causa del Covid-19.

La cita tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona, i entre els primers caps de cartell desvelats, destaquen propostes com les de Two Door Cinema Club, Kase.O o Residente. Noms que ja figuraven al més alt de la graella de concerts del Cruïlla 2020.

Entre les novetats exclusives pel 2021, referents ben propers com Sopa de Cabra i Gertrudis. Contingent local que s’amplia amb Lágrimas de Sangre i Meritxell Neddermann.

El coronavirus també ha obligat a ajornar fins al 2021 un altre dels grans esdeveniments del nostre calendari de festivals musicals d’estiu. L’Acampada Jove que enguany feia 25 anys amb un cartell de luxe on figuraven noms com Oques Grasses, Smoking Souls, Miki Núñez, Lildami, 31FAM, The Tyets o Prozak Soup haurà de posposar la celebració d’un aniversari tan especial fins als dies 15, 16 i 17 de juliol de l’any vinent.

Text: Redacció
Foto: Arxiu Cruïlla – Xavi Torrent