Ben Endins de Sopa de Cabra

No cada dia se celebren 30 anys d’un disc. Els Sopa de Cabra estan d’aniversari i enguany celebren el 30è aniversari de la publicació del disc Ben endins (1991, Salseta Discos), el tercer de la seva llarga discografia i un àlbum amb una gran quantitat de cançons que han esdevingut èxits de la banda.
Gerard Quintana i Pep Bosch gaudint del moment

El toc d’inici d’aquesta gira de celebració va ser divendres passat en un lloc on no hi havien tocat mai com el Teatre Grec de Barcelona.

La nit pintava bé. A les taquilles del teatre s’hi podia llegir un cartell ben gran on hi posava Sold Out i el públic assistent arribava a Montjuïc vestida per a l’ocasió, intuint-se, sota les mascaretes, uns somriures de felicitat i emoció per veure el seu grup favorit. I no van decebre a ningú. El concert va començar tal i com ho fa el disc, amb les cançons Tot queda igual i Bloquejats, no sense abans oferir les primeres paraules de Gerard Quintana al públic tot fent el símbol de la cabra amb les mans: Bona nit malparits!

Amb el públic totalment entregat a la banda i amb la gran majoria sense poder-se estar asseguts als seus seient, els Sopa de Cabra van fer un repàs del Ben endins tot completant el set-list del concert amb altres èxits com “El far de Sud” o “Camins”.

Un Grec de gom a gom vibrant amb Sopa de Cabra
Fotos: Àlex Carmona / Text: Ariadna Vicente