COMENCEN LES EMISSIONS DE DISPERSA TELEVISIÓ

Comencem les emissions de Dispersa Televisió, el canal de Youtube de Música Dispersa dedicat a oferir els continguts audiovisuals de la revista: entrevistes, actuacions exclusives, estrenes de vídeos…

Un nou repte més en aquesta aventura que iniciem amb una entrevista amb Joan Pons, ànima del Petit de Cal Eril, coincidint amb el concert de retrobament que demà oferiran des del Teatre de Cal Eril a Guissona.

Els membres d’El Petit de Cal Eril es retroben després de més de dos mesos de confinament amb un concert especial des del teatre de Guissona, on interpretaran cançons dels diferents discos del grup en re-versions inèdites. L’actuació s’emetrà online demà, divendres 29 de maig, a les 22h. Les entrades, que tenen un preu de 10 euros, ja estan a la venda amb un pack especial, limitat a 333 usuaris.

L’entrada permet veure online el concert el mateix divendres 29 a partir de les 22h (i les 24 hores posteriors), la descàrrega exclusiva del disc en directe en edició digital limitada (mesclat i masteritzat) i la connexió amb els membres de la banda per comentar l’esdeveniment des de diferents perspectives: lletres, producció, audiovisuals, interpretació, organització… (diumenge 31 de 20h a 23h).