Chaqueta de Chándal, Sandra Bautista i 31 FAM entre els seleccionats al Girando Por Salas

El circuit de concerts Girando Por Salas (GPS) ja ha seleccionant les 50 bandes i artistes que formaran part de l’edició 11 d’aquest ja assentat cicle. Entre aquesta cinquantena de banda hi destaquen noms, com ara, els trencadors Chill Mafia, la magnètica Ízaro o els divertits La La Love You.

La presència catalana és alta i diversa. De la totalitat d’artistes hi ha set artistes i bandes catalanes que demostren la qualitat i l’estat de forma del nostre panorama. Potser el grup amb més renom de tots els escollits és la boy band catalana per excel·lència: 31 FAM i les seves cançons que t’obliguen a moure el cul fins el terra. Chaqueta de Chándal i la seva música que marida perfectament -com ells mateixo expliquen- amb fer spinning o tallar ceba també formen part d’aquest selecte grup. Però si hi ha alguna artista amb una sensibilitat especial i una veu encantadora és la Sandra Bautista que ja ens ha demostrat totes aquestes virtuts al seu segon àlbum, Trapezista (Satélite K, 2019).

Retrat de Sandra Bautista

Per acabar de presentar als representants catalans al GPS tenim un quartet de grups i artistes de luxe. Las Karamba i el seu internacional estil fusió entre la música d’arrel sudamericana i l’urban, la Meritxell Nedderman i el seu pop elegant, Koko Jean & The Tonics i el seu funk-soul frenètic, i la Suu, la seva veu inimitable i les seves tornades enganxifoses. Totes aquestes artistes i grups tindran l’opció de fer una gravació de vídeo en directe en una sala i si les circumstàncies ho permeten, aquesta gravació es realitzarà durant un concert amb públic.

31 FAM amb Bandam al capdavant
Text: Redacció Música Dispersa / Fotos: Clara Orozco, arxiu de 31 FAM i David Ruano