Una Odissea balcànica

Balkan Paradise Orchestra – (13/11/2021) Apolo [2]

FESTASSA, així, en majúscules. Això és el que va ser el concert que van oferir les Balkan Paradise Orchestra dissabte passat a La 2. A la cara de les 11 components del grup barceloní es podia veure que aquella nit seria especial i que ho donarien absolutament tot des de la primera nota. I no van decebre a ningú. El públic que va omplir l’Apolo no va parar de ballar i de cridar amb totes les cançons del repertori i amb tots els balls i piruetes amb les que el grup ja ens té a totes acostumades.

Cal destacar el moment més íntim de la nit. El grup va deixar de banda la festa i totes de genolls a terra van acompanyar a l’Alba Careta perquè interpretés la cançó “Ederlezi”, tot demostrant el tros de veu que té. Amb tot el públic emocionat i als peus del grup, va continuar la festa amb cançons com “Unza Unza Time” o “Da mas over”, una versió de la cançó tradicional “La masovera” però amb tot el segell balkànic i tota l’energia de les de Barcelona.

Alba Careta is in the house i la resta de les Balkan Paradise Orchestra també

Les Balkan Paradise Orchestra van tancar d’aquesta manera la gira Odissea Tour, que va començar el 15 de juliol també dins el marc del Cruïlla i amb la qual han pogut tocar a llocs com Nova York, França, part de l’estat espanyol, Euskal Herria i gran part de Catalunya.

Text: Ari Supertramp / Fotos: Àlex Carmona