Alizzz està en estat de gràcia

En menys d’una setmana, Alizzz ha anunciat el seu nou disc i ha recollit tres Grammy Llatins pel disc El madrileño on, com ha fet sempre, ha actuat com a productor i mà dreta de C. Tangana. El productor de Castelldefels ja fa anys que està valorat com un dels productors més valorats i disrruptius de l’escena llatina i any rere any consolida i augmenta aquesta fama.

A la ceremònia celebrada a Las Vegas aquesta mateixa nit, el compositor, productor, DJ i moltes altres més, Alizzz, ha pujat a l’escenari del MGM Grand Garden Arena a recollir tres gramòfons daurats de la música llatina: el guardó de millor cançó de pop/rock per ‘Hong Kong’, millor cançó alternativa per ‘Nominao’ i el de millor enginyeria de gravació d’un àlbum. En els tres guardons, Alizzz té part de mèrit, ja que, tant a ‘Nominao’ com a ‘Hong Kong’ és productor i un dels compositors del tema; i sense dubte del tercer guardó és el gran responsable, ja que, l’enginyeria de gravació és una de les claus del so del Puchito i està orquestrada per Alizzz.

No content amb això, fa quatre dies el productor de Castelldefels va anunciar la data del seu primer disc signat com a artista principal:  Tiene que haber algo más. Aquest disc és molt especial perquè és el primer del artista i a més té col·laboracions d’alçada com l’estelar Rigoberta Bandini, el perenne Jota de Los Planetas i el grup mexicà Little Jesus. Aquest és un dels discs més esperats de l’any perquè ja no només pel treball fet amb C. Tangana sabem que Alizzz pot fer coses grans, sinó també, pel que ha demostrat amb els singles que ja ha anat treient durant l’any, com ara, ‘El Encuentro’ amb Amaia o la solitària ‘Ya no siento nada’.

Text: Marc Ferrer / Fotos: Arxiu Alizzz