Ja tenim aquí els 50 artistes seleccionats pel #GPS11

Un total de 50 bandes i solistes, de diferents estils (pop, músiques del món, jazz, rock, soul, electrònica, cançó d’autor…) són els seleccionats per a l’Edició Extraordinària GPS11 de Girando Per Sales, iniciativa de l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM). Aquests 50 artistes han estat seleccionats entre els 770 inscrits i aprovats perquè complien les bases de la convocatòria. Aquests grups i artistes rebran ajuts per a l’enregistrament d’un vídeo en directe en una sala aprovada en aquesta edició, amb la possibilitat, si les circumstàncies ho permeten, que aquest enregistrament es realitzi durant un concert amb públic.

Així mateix, els artistes rebran un ajut per a la producció i promoció discogràfica dels seus treballs, potenciant amb això la producció discogràfica. A la passada edició van ser 26 els artistes seleccionats per girar per tot l’estat a 157 sales, amb un total 56 concerts realitzats d’un total de 157 programats als quals van assistir 3.439 persones.

D’entre aquestes 50 escollits destaquen els catalans 31 FAM, Chaqueta de Chándal, Las Karamba o Sandra Bautista. En l’àmbit nacional, trobem artistes emergents i interessents, com ara, Chill Mafia, Jimena Amarillo, Colectivo Da Silva o Menta. El GPS sempre ha destacat per fer una representació molt interessant i àmplia de la qualitat musical que hi ha al territori espanyol i, històricament, els hi ha donat una oportunitat de girar per tota Espanya i poder obrir-se nous públics i escenaris.

El grup de rock espacial Chaqueta de Chándal és un dels escollits en el #GPS11
Text: Redacció MD / Fotos: Clara Orozco