TRAU ENSENYEN EL NOU MEMBRE (I TAMBÉ UNA NOVA CANÇÓ)

Trau ha estat un dels protagonistes d’avui d’Els Experts d’iCat. Al programa d’Albert Miralles i companyia, el grup de pop seixanter ha descobert “Tant de bo mai més hagi de posar-me jersei”, el primer avançament de 33-45, el seu pròxim disc, que arribarà al setembre. Els de Sant Boi també han revelat que el bateria Roger Gascón se suma a la formació, pel que a partir d’ara Pau Torrent s’encarregarà exclusivament de la veu principal.

No és l’única novetat que s’ha presentat avui. Nom ja fonamental de la nostra escena urbana, el duet mataroní The Tyets han descobert “Ronaldinho”, nou single que se suma a la seva particular llista d’èxits corfirmada per títols com “RRHH (Tinc una casa)”, “Hamaking” o la genial “Se Queda” en què vam comptar amb la col·laboració de Ferran Palau.

Aquest divendres també s’han publicat The Year of Light (Au! Records, 2020), segon treball de Zulabard, deu temes de pop exquisit produïts per Jordi Casadesús, arquitecte sonor habitual dels treballs de Núria Graham, i Arrels i llavors (Bankrobber, 2020), nova entrega de L’Espiadimonis, el projecte personal de Carles Dordella, qui va ser baixista i cantant de Les Philippes, banda de què, justament, també van formar part Pau Torrens i Xavi Artigas de Trau.