C. Tangana o Rojuu entre els nous confirmat al cartell del Sónar 2022

El Festival Sónar 2022, que se celebrarà a Barcelona del 16 al 18 de juny, ha sumat a vint nous artistes al cartell de la propera edició entre els quals destaquent els artistes C. Tangana, Bonobo o Rojuu.

C. Tangana tornarà al Sónar per obrir divendres a la nit amb un xou nodrit dels seus èxits i del seu recent àlbum, ‘El Madrileño’. Un concert plegat de hits de totes les seves èpoques centrant-se amb el seu nou gran disc. Altres artistes que se sumen al cartell del Sónar són Bonobo, Agoria, Headie One, Lyra Pramuk, Coucou Chloe, For Those I Love, Juicy Bae, Rojuu, La Noia, El Bone i Mori+Rusowsky, entre d’altres.

Els espectacles se sumen als prèviament anunciats entre els quals figuren The Chemical Brothers, Moderat, The Blaze, Arca, Princess Nokia, The Blessed Madonna, Helena Hauff, Richie Hawtin, Charlotte de Witte i Nathy Peluso.

 

El Sónar de Nit comptarà amb més de 20 xous per nit, amb C.Tangana, Moderat i The Blaze divendres i The Chemical Brothers, Arca i The Blessed Madonna dissabte. eE Sónar de Dia reinventa els seus espais i estrenarà un nou escenari, SonarPark by Dice.

D’altra banda, la primera edició del Sónar Lisboa, que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 d’abril del 2022, comptarà amb les actuacions de The Blaze dj set, Thundercat, Pol & Pan, Charlotte de Witte, Floating Points, Iamddb i Jayda G.

Fotos: Jorge Ruiz / Text: Redacció MD