NUEVA VULCANO ESTRENEN “LAS ROTONDAS”, SEGON SENZILL DEL SEU NOU DISC

Després de publicar setmanes enrere per sorpresa “Disney y resaca padre” primer senzill del seu nou disc, Nueva Vulcano tornen a la càrrega amb “Las rotondas”, segon avançament del seu cinquè treball d’estudi.

Explica Artur Estrada, cantant i guitarrista d’una de les bandes més referencials del nostre rock independent, que la cançó va sorgir en una improvisació tocant tots tres membres del grup, formació que completen el bateria Albert Guàrdia i el baixista Wences Aparicio, al local d’assaig. “La melodia de veu va sortir molt ràpida, cap a la part final i vam decidir començar també amb ella per a donar-li aquesta sensació cíclica i obsessiva, mentre es van incorporant els instruments de manera estranyament ordenada”.

El nou disc de Nueva Vulcano, del qual encara no se sap el títol, va ser gravat entre el 24 de febrer i el 5 de març de 2020 per Santi Garcia i Borja Pérez als estudis Cal Pau (Sant Pere Molanta) i Ultramarinos Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols). Editat en col·laboració entre els segells BCore i La Castanya veurà la llum aquest pròxim setembre tant en format vinil LP com CD i digital.

Text: Redacció
Foto: Kenneth Santos