La Guàrdia #29 amb 31 Fam. Una fucking boy band

Ens visiten Kid Pi (@edifrx) i AAA (@triplea_alex), dos dels membres del col·lectiu 31 FAM (@31fam_), el grup que ha aconseguit portar el trap i el reggaeton català al mainstream. Debat in crescendo on xerrem del seu últim disc JETLAG, de l’etiqueta música urbana, cantar en català a Madrid, la importància de saber fer un hit de discoteca, de si ara es posarien els mateixos sobrenoms o dels ritmes de festa de cada membre del grup.
Secció dedicada a repassar boybands icòniques de la història des de Jackson 5 a Brockhampton passant per One Direction i els fem veure, que ells també són una maldita boyband.

Els fem puntuar coses tan random com Bad Gyal, Sabadell, la cocaïna o la monogàmia, i que ens diguin si tot això està sobrevalorat o infravalorat. Tornem a innovar amb el joc i traduïm lletres de rap americà al català i intentem endevinar de quin artista es tracta, mentre ens adonem que molts dels nostres ídols tenen un trunyo de lletres. Ho tanquem tot amb una llista rompepistas, aquell temazo que et demanen quan la festa està començant a decaure.