La Guàrdia 30 – Manual del bon mànager – Amb Alavedra i HOLOGRAMMA

Ens visiten el Genís Pena (@genispena) i l’Alejandro Olmo (@olmo_____________) , membres d’Alavedra (@alavedramp3) i HOLOGRAMMA (@hologramma___) respectivament, però també companys de feina de l’Ignasi a @montebello.agency, dos mànagers joves, però amb molta experiència i bagatge en la indústria musical.
Programa 30, programa especial, programa sense el Ferrer per covidus, on fem un d’aquests podcasts innovadors on xerrem molt de la indústria.

 

Arranquem parlant de les seves bandes, dos grups barcelonins, HOLOGRAMMA, indie-pop amb referents molt diversos, que no han tret gaire cançons però molt prometedors, i Alavedra, punketón pop molt boig. També xerrem de tota la bogeria que ha generat el cartell del Primavera Sound, les diferències entre segell i agència o que fa exactament un mànager. El Ferrer ens porta des de casa la cara més dolenta de la indústria, i parlem de la mala reputació que tenen els mànagers; la relació de Taylor Swift amb el seu mànager, com has de gestionar el tema drogues artistes, el monopoli de la industria catalana…
L’Ignasi els posa a prova i els hi presenta diverses situacions que un mànager es pot trobar, on acabem parlant de cocaïna quasi 10 minuts, i el Jan puja la testosterona del programa amb un joc de música i futbol.
Si la setmana passada vam fer una llista de festa, aquesta hem fet una per la ressaca, concretament, per la ressaca emocional. COVID it’s still a thing, no baixeu La Guàrdia.