La Guàrdia #22 amb Carlota Flâneur. Cuidem-nos

Ens visita @carlotaflaneur, que va treure fa uns mesos el seu primer EP en solitari, “Brains”, que és xulíssim la veritat. Per fi una artista de la nostra edat, una de les persones més intel·ligents que ha passat per La Guàrdia, però capaç d’adaptar-se a aquest espai de ràdiopodcasting ple d’odi i de banalitats. Una convidada que podria ser una més del programa, i que fins i tot ha aconseguit que parlem dels nostres sentiments.

Xerrem de què tal és això d’anar a concerts de @ferranpalau i que de cop sigui el teu productor, de com li agrada que descriguin la seva música, o el seu pas per La Voz. A l’“11 minuts” el Ferrer ens porta grans artistes que només han tret un disc, l’Ignasi fa un “Flâneur a fons” molt dispers,proposant situacions raríssimes, però també donant-li el micro a la Carlota perquè ens pregunti a nosaltres.

L’Andrea Genovart (@infinitaespiral) torna a ser la protagonista de l’“Afers Exteriors” i ens torna a deixar flipats amb el seu trap dedicat a la Rosalía i la Billie Eilish, tornem a “cantar” pel joc del Jan on alguns fan més el ridícul que altres, i ho tanquem amb la playlist de “Per quan et trenquen el cor”, la Carlota quasi plora!