La Guàrdia #21. El segon trio a què s’enfronta el Sr. Chen

Ens visita l’artista i superproducer @sr.chen, que acaba de treure un àlbum xulíssim, ‘Cómo No Hacer un Trío’. Parlem del disc, de la sonada notícia que presentaria les campanades, del seu paper en el projecte de @lildami , amb qui ha treballat millor i pitjor com a productor, i com veu l’escena actual.

Descansem de rap amb el ‘Afers Exteriors’ de la @marionarodri sobre un dels grups més infravalorats de Catalunya, @soclaiaia . Un ‘11 minuts’ dedicat a la figura del productor, parlem del duo Missy Elliott & Timbaland, de Tyler The Creator i de si Kanye West és un geni o se l’ha de cancel·lar, i de la recent peça “On són les dones productores?” que va fer @icatfm al programa #IndependentsiCat, on parem especial atenció al combo català de @lauren_nine i @awwz_ pel seu ‘Naughty E.P’.

Torna una de les seccions amb copyright de La Guàrdia, Jazz y Confesiones, on el Sr. Chen respon a preguntes molt personals al compàs de Meláncolico Bryan. Per rematar aquesta frenètica hora, fem un joc d’endevinar Fake News del món de la música i una llista amb cançons per diumenge a la tarda. Per cert, L’Ignasi busca feina!