Tot a punt per a les votacions de Girando por Salas

La dotzena edició de Girando por Salas ja ha començat, un any més. Aquest any, s’han apuntat un total de 908 artistes entre els quals, continuen predominant els estils com el Rock i el Pop, tot i que cada cop hi ha més varietat i creixen els altres estils.

La votació popular ja està oberta i es tancarà el 5 d’abril a les sis. Els interessats en votar al seu grup o solista preferit podran votar entre els 739 aprovats mitjançant la web.D’aquesta manera, els grups més votats tindran un vot extra que se sumarà amb els que tinguin del comitè de selecció. Els resultats es faran públics el dia 12 d’abril.

Fotografia de El Petit de Cal Eril

D’altra banda, les sales que vulguin optar a les ajudes per acollir artistes ja es poden inscriure fins al dia 12 d’abril a les sis. Les sales interessades (privades o de gestió privada) poden consultar les bases a través de la web.

Amb aquesta iniciativa, Girando por Salas compleix el seu objectiu de donar suport a artistes emergents de tots els estils, oferint ajudes per realitzar un total de sis concerts per cadascun dels 26 artistes seleccionats, per les diferents comunitats autònomes. Tota aquesta iniciativa és possible gràcies a l’Institut Nacional d’Arts Escèniques (INAEM) que col•labora amb la Federació Coordinadora del Circuit de Músiques Populars (FCMP).

Text: Redacció MD / Fotos: Arxiu Música Dispersa