SOM MONTSENY TAMBÉ ES DESCONFINA

L’any passat se celebrava el 20è aniversari del que va ser el naixement de “Baix Montseny”, moguda que té en Zeidun o Els Surfing Sirles alguns dels seus noms més importants. Servidora va marxar de la comarca fa dues dècades per tornar justament ara que Som Montseny ha volgut recuperar aquesta escena i ser la seva caixa de ressonància.  

Entrats en fase no-sé-quantes i acabat l’estat d’alarma, des de fa dos caps de setmana i fins a principis de juliol, la gent de Som Montseny ha encetat els Inaudibles, un singular cicle de concerts celebrats a Can Balmes, una masia emblemàtica de Santa Maria de Palautordera erigida en epicentre de la música a la comarca durant aquests dies,  on els inaudits instruments de Maikel Delay comparteixen escenari amb les bandes montsenyenques del moment. 

Aquest cap de setmana ha estat el torn d’uns vells (grans) coneguts: Matagalls, súper banda que recull el millor de l’escena local. Membres de grups com Zeidun, Surfing Sirles, Les Aus, Les Cruet, Chaqueta de Chandal… tots amics des que fa anys i panys es movien amb skate per les escales de la plaça de l’Església de Sant Celoni. Punk amb denomonació d’origen de les valls inhòspites del Montseny; van repassar a fons el seu últim treball Matagalls (El Bon Tall, 2016) i ens van oferir peces noves que tant de bo passin per l’estudi ben aviat.

Hi haurà més cites els pròxims caps de setmana en horari de posta de sol i vermut, amb l’immens Parc Natural del Montseny com el millor marc per gaudir de música en directe.