Estrenem SENS A GiRAT FEiNA de WiLLFREE & LiL GUiU

Qui deia que la P.A.W.N. Gang no curra? Sembla que en WiLLFREE i LiL GUiU se’ls hi ha girat feina i així ho trapegen  en aquest cançó que estrenem en exclusiva. Pels més fans de la P.A.W.N. aquesta cançó té reminiscències a SAN PERA MARTiR una de les seves cançons més icòniques.

La banda pionera del trap català nascuda a Barcelona coneguda com P.A.W.N. Gang és tota una referent del moviment urbà dintre del panorama català. Des del seu inici, l’any 2011, quan penjaven els seus videoclips a Youtube per mostrar la seva música, allunyada, totalment, d’aquella escena musical, no han parat de créixer. Des de llavors, el seu recorregut ha estat ple d’originalitat i els seus temes s’han convertit en himnes pel seu públic com el tema de ‘Vull Se Pulisia’ publicat en el seu àlbum: Squashi, l’any 2017.

Després d’una breu aturada, la banda sorprenia amb la publicació del seu disc Oli d’Uliba, l’any 2020. I, com conseqüència de la suspensió de la gira, mostraven continuïtat traient nova música durant el 2021 amb temes com ‘024’, ‘Tal dia farà un any’ i ‘Vestit d’Amiri’, temes que s’incorporen en el seu repertori i ja són tot un hit. Aquests, no seran els únics, la P.A.W.N. portarà una dosi nova i, aquest mes de març publicaran la seva nova mixtape on mostren el resultat de la música feta durant aquest últim període. Fins aleshores, ens regalaran temes com ‘Sens A Girat Feina’ dels seus dos components: WiLLFREE & LiL GUiU. Un single, apartat de la resta, on la lletra ens narra com ha estat la vida durant aquest darrer any. Un any que com podem comprovar, no han deixat de fer feina.

Text: Redacció MD