Estrenem ‘Perafita’, l’esperat retorn de L’Hereu Escampa

L'Hereu Escampa, el retorn d'un grup de culte que baixa de 'Perafita'. Foto: Martí Daví
L’Hereu Escampa, el retorn d’un grup de culte que baixa de ‘Perafita’. Foto: Martí Daví

L’Hereu Escampa són millors que The Black Keys, Japandroids o Two Gallants. I punto. Banda de culte, després de cinc anys de silenci, el grup de la Plana torna amb un nou treball, Futur Ancestral (Hidden Track, 2022). Focs artificials a la redacció de Música Dispersa perquè estrenem en exclusiva ‘Perafita’, el primer single d’aquest nou treball.

Estrenem ‘Cartero’ de Slim Samurai

Un hereu en evolució

‘Perafita’ mostra l’evolució que L’Hereu Escampa ha realitzat durant aquests anys. Més que una evolució musical, que també, es nota que tant el grup com els integrants han canviat d’etapa, i la seva música amb ells. ‘Perafita’ és una cançó que parla de l’amistat. Una amistat senzilla, autèntica i honesta. La complicitat i espontaneïtat que defineixen al Guillem i en Carles, que ja s’intueix en la cançó, es plasma perfectament en el videoclip dirigit per Daniel López 

El futur ja és aquí

‘Perafita’ és el primer single de Futur ancestral, un treball format per onze cançons i que significa el retorn d’un dels grups de culte catalans dels últims anys. Impacients i fans irredempts dels osonencs, us haureu d’esperar fins al 3 de juliol per escoltar-lo.

Text: Redacció MD / Fotos: Martí Daví