CRIM ACTUARAN AQUEST DISSABTE PER A 1.000.000 DE PERSONES

Els tarragonins Crim, pedra angular de la nostra escena punk actualment, són els caps de cartell del Fem d’Aquí Streaming Edition, festival que se celebrarà aquest dissabte, dia 26 de maig, a partir de les 18h, i que es completa amb La Inquisición i Deadyard. La gran novetat que presenta aquest esdeveniment, és que és el primer en línia amb les bandes actuant en directe des d’una sala, en aquest cas un cau tan emblemàtic pels amants del gènere com l’Estraperlo.

L’organització, que recau en HFMN, la principal agència estatal de management de grups punks, responsable del festival Barna’n’roll i de les gires a casa nostra d’icones com Bad Religion o The Offspring, compta amb la complicitat de festivals com Rebellion Festival d’Anglaterra, Festiuet, Pintorrock, Gasteiz Calling, Barna’n’roll, Mallorca’n’roll, el Barcelona Beer Fest o Beach Beer and Chaos; mitjans com Rockzone, MondoSonoro o Ruta66 i segells com la discogràfica americana Pirate Press. Tots ells retransmetran el festival en directe a través dels seus respectius perfils a Facebook.

L’entrada és gratuïta, però hi haurà un link pels que vulguin col·laborar amb els grups i sobretot amb la campanya “Salvem L’Estraperlo”. La mítica sala de Badalona roman tancada des de l’estat d’alarma sense data d’obertura prevista.

El dia 6 de juny la sala Jimmy Jazz de Vitoria-Gasteiz celebrarà una segona edició del Fet d’Aquí, en aquest cas amb un cartell conformat per bandes d’Euskadi com Arkada Social, Rotten XIII, Brigade Loco i The Guilty Brigade.

Text: Redacció
Foto: Eric Altimis