Manel, Rigoberta Bandini, Joan Miquel Oliver o Joana Serrat entre els artistes que participaran al Let’s Festival

La 17a edició del cicle de concerts tindrà lloc del 3 de març a l’1 d’abril a les cinc sales de música en viu de la Ciutat de L’Hospitalet. En total, actuaran 43 bandes agrupades en 23 concerts, entre elles, Chaqueta de Chándal, b1n0, Alérgicas al Polen o Bianca Steck.
Rigoberta Bandini tocarà amb TLTXT a la cloenda del festival

Després de més de setze edicions omplin la ciutat de música, el Let’s Festival s’ha convertit en un dels festivals de referència de la música independent a Catalunya. Per primera vegada i intenta apropar la música a tots els racons de l’Hospitalet, el festival arribarà per primera vegada a les principals cinc sales de música en viu més importants de L’Hospitalet: L’Oncle Jack, The Void, Espai Zowie, El Pumarejo i la Sala Salamandra.

El cartell d’enguany està format per artistes del panorama català i també de l’espanyol amb una llista de grups i artistes del panorama independent, combinant prospostes emergents, com Maio o Bernarda i d’altres més consolidades, com ara, Manel o La Bien Querida. El concert que obrirà el cicle serà el dia 3 de març a la Salamandra i es podrà gaudir de Depedro i Pablo Gómez Molina. El festival acabarà el dia 1 d’abril amb el concert doble de Rigoberta Bandini i Tltxt a la Salamandra i amb un final de festa a l’Espai Zowie amb Trezor, Los Invaders i David Kano Dj (Cycle). Durant tot aquest mes, també passaran pel Let’s altres artistes dels països catalans com Pinpilinpussies, Diamante Negro o Galgo Lento, i altres artistes d’àmbit estatal com El Columpio Asesino, La La Love You, o Kokoshca. 

Text: Redacció MD / Fotos: Jordi Vidal