Bi de b1n0

b1n0 són el projecte que tothom hauria d’escoltar. La penya que ho petarà. La gent que està fent la cosa més al·lucinant de la nostra escena musical, ara i aquí i envoltats de penya que mola tant com ells. Col·laboradors de luxe posant veu a les seves creacions com El Petit de Cal Eril (vell còmplice de les seves temptatives de lisèrgia sonora), Ferran Palau, Meritxell Neddermann, Marina Herlop o unes Tarta Relena omnipresents que aquí posen veu a ‘ME’, el tema, sublim i fascinant, que molt probablement sonarà quan arribi el dia del judici final.

Si els coneixes mínimanet, aquest discurs hiperbòlic no us serà cap sorpresa, Emili Bosch i Malcus Codolà ja fa temps que vénen avisant del seu potencial. Talent i genialitat que bateguen en la seva nova entrega, aquest fascinant exercici d’electrònica metafísica que és Bi, un EP que és com un raig de sang directe al cap del corredor de fons que arriba a la meta sense alé, dopat i extasiat.

Futuristes i lisèrgics, visionaris i experimentals, els cinc temes que conformen aquesta nova entrega del tàndem de productors de La Bisbal d’Empordà, és com un núvol cannàbic dibuixant filigranes amb cada beat: bum bum. Electrònica opiàcica, sedosa i teranyínica per quedar-t’hi ben atrapat.

 

Text: David Simón / Foto: Lluís Tudela